Virtuele Helden
Droom jij in PHP? Dan kunnen wij jou goed gebruiken!

Droom jij in PHP? Dan kunnen wij jou goed gebruiken!

PHP Programmeur Partner bij Virtuele Helden

Ben jij een leuke, spontane en ondernemende PHP Programmeur met ervaring (en vind jij je, zoals wij onszelf bij Virtuele Helden noemen: een coole nerd)? En zou jij het leuk vinden om jouw krachten te bundelen met een collectief van superleuke, slimme en aardige mensen? Wij zorgen voor de sales, marketing, design, een groot netwerk aan partners en klanten, kantoor (in Rotterdam) en allerlei andere randzaken, zodat jij lekker kunt doen wat je leuk vindt: PROGRAMMEREN! Je mag zelfs gebruik maken van onze stagiaires!

Functieomschrijving

Ben jij een freelance webdeveloper en heb je aantoonbare meerjarige ervaring met PHP, MySQL (en HTML/CSS/jQuery). Droom jij in PHP en denk jij graag mee naar de optimale oplossing voor de websites, platformen en andere projecten van onze klanten?
Wij kunnen je hulp goed gebruiken voor minimaal 3 dagen per week, waarbij je direct mee werkt aan projecten voor mooie en uitdagende klanten vanuit ons kantoor in Rotterdam (aan de Triatlonstraat).

Functie-eisen

  • Meerjarige ervaring met PHP / MySQL, kennis van frameworks (zoals Laravel) is mooi meegenomen
  • Aantoonbare ervaring met PHP & MySQL, en code als HTML, CSS, jQuery. We zien dus graag jouw online portfolio en wat voorbeeldcode.
  • Ervaring met object georiënteerd programmeren

 

Wie zijn wij? Wij zijn: Virtuele Helden

Virtuele Helden is een jong, leuk bedrijf dat zich richt op het maken van geavanceerde webapplicaties, software en maatwerk websites. Denk aan het koppelen van een voorraadsysteem met een API, of een ledenadministratie-tool. We zijn op dit moment bijvoorbeeld bezig aan een prachtig Rijscholen Administratie Systeem in de cloud (SaaS model). We schrijven al onze applicaties in PHP / MySQL (en HTML/CSS).
Naast programmeren zijn we ook bedreven in internet marketing. Termen als SEO, SEA, conversie, sales funnel en Google Analytics hoor je hier dan ook vaak vallen. Voor onze internet marketing afdeling programmeren we ook zelf maatwerk tools. Hier kun je dus ook ingezet worden en kun je zijdelings ook veel leren over internet marketing.
En af en toe doen we tussendoor ook wat simpelere sites met ons eigen CMS of met WordPress. Maar dat doe jij natuurlijk met twee vingers in je neus ;-).

Wat bieden wij:

Tarieven in overleg, wij vinden het belangrijkst dat iedereen tevreden is (win-win)
Kantoorkosten zijn minimaal, wij betalen het grootste gedeelte en vragen slechts een kleine bijdrage voor een flexplek en lunch
Mogelijkheden om je eigen bedrijfsactiviteiten verder te blijven ontplooien; je kunt dus gewoon jouw eigen projecten ook blijven doen (graag zelfs)
Ongekend goede werksfeer waar hard werken en ontspanning hand-in-hand gaan. Wil jij je pooltafel meenemen? Laat dat dan even weten, dan reserveren wij een plekje in onze ‘Virtuele Helden game room’ ;-).


About the Author

Virtuele Helden